Реал Мадрид - Депортиво Ла Коруня, двубой от 20-ия кръг на испанската Ла Лига, стадион "Сантяго Бернабеу", начало: 17:15 часа наше време.

Вероятен състав на Реал Мадрид: Навас, Карвахал, Начо, Варан, Марсело, Каземиро, Модрич, Кроос, Иско, Бейл, Роналдо

Гледайте мача на живо ТУК!

Прогноза на Gol.bg:

Реал Мадрид има само една победа в последните си пет мача в Ла Лига, което е катастрофално за тима. "Белия балет" надигра Леганес с 1:0 в средата на седмицата в първи мач от 1/4-финалите за Купата на Краля. 

В изиграни десет домакинства от началото на сезона Реал имат едва пет победи. Последните си два мача у дома те дори загубиха без да отбележат попадение. Въпреки че бяха с отслабен състав, столичани стигнаха до късно победно попадение, което бе отбелязано от младата звезда на тима Марко Асенсио. 

Откъм състави, при домакините само Серхио Рамос е големият липсващ. Карим Бензема се върна от лазарета, но вероятно няма да е във форма за игра. 

Очаква се Кристиано Роналдо и Гарет Бейл отново да водят атаката след получената почивка през седмицата срещу Леганес. 

Положението за Депортиво обаче също е тежко, тъй като тимът се намира в зоната на изпадащите. Това бе логично с оглед на последните им девет шампионатни мача, в които записаха само една победа при шест загуби.

Само един е и успехът на тима в последните им 14 гостувания, така че едва ли ще могат да се противопоставят на именития си съперник.

Реал Мадрид е победител в последните 10 срещи срещу Депортиво. В тях "белия балет" има вкарани поне по 2 гола на противника си. Сега нуждата от победа е по-голяма от всякога за Реал.

Прогноза: Реал Мадрид - Депортиво Ла Коруня 3:1