В Реал Мадрид вече знаят какви точно са контузиите на Марсело и Лука Модрич. И двамата минаха тестове днес, след което от клуба обявиха, че имат разкъсване на мускулни влакна в бедрото. В сайта не бе съобщено колко време ще продължи възстановяването им, като интересното е, че дори мадридските медии са разделени в прогнозите си. 

Според „Марка“ става дума за разкъсване от първа степен, така че има шанс те да се оправят за „Парк де Пренс“. „АС“ обаче твърди, че но подобни травми отнемат лечение от 2-3 седмици, така че двамата едва ли ще бъдат готови за реванша с ПСЖ. 

За бразилеца до голяма степен се очакваше проблемът да е по-сериозен, докато първоначално за полузащитника се смяташе, че не става дума за тежка травма и той ще бъде готов за игра след 7-10 дни. 

Дори треньорът Зинедин Зидан обяви на днешната пресконференция, че при хърватина става въпрос за лека контузия и той скоро отново ще бъде на разположение на наставника. 

Оказа се обаче, че положението е по-различно и сега французинът може да бъде лишен от ключови фигури в защита и средата на терена за важния сблъсък в Париж, в който Реал ще брани аванс от 2 гола след първия мач.