Президентът на европейския клубен шампион Реал Мадрид – Флорентино Перес, категорично отрече информациите, че голямата звезда на "белия балет" Кристиано Роналдо ще напусне след края на сезона.

Около името на петкратния носител на Златната топка напрекъснато има вихрушки от скандали, които го пращат далеч от "Сантяго Бернабеу". Строителният магнат обаче беше категоричен: "Роналдо не е казвал, че ще си ходи! Той има договор за години, но когато резултатите не са добри...", заяви Перес, намеквайки, че спекулациите започват, когато Реал не спечели в няколко поредни мача или Кристиано не вкарва гол след гол.

Относно изказването на треньора на Гуанджоу Евъргранде Луиш Фелипе Сколари, че Роналдо го е питал за живота в Китай, Перес каза: "Ако имате приятел там, го питате как живее, нали? Това е абсолютно нормално", добави Перес.

Припомняме, че началото на сезона не започна никак добре за Роналдо и той вкара 17 гола и даде 3 асистенции в 23 мача във всички турнири, което е малко сравнение с обичайното му представяне. От началото на 2018 г. обаче португалският национал е във вихъра си и вече има 21 попадения и 4 асистенции в 13 срещи.

Единствено при победата на Реал с 5:3 като гост на Бетис, Кристиано не се разписа повече от веднъж, а в последния кръг заби четири гола при 6:3 над Жирона.