Защитникът на Реал Мадрид – Марсело, определено не скучаеше по време на победата с 2:1 над Малага в мач от 32-ия кръг на Ла Лига.


Бразилският национал получи почивка от Зинедин Зидан и изгледа срещата на "Ла Росалеса" от резервната скамейка. Въпреки това вторият капитан на "белия балет" през цялото време забавляваше съотборниците си.

El Día Después засне как Марсело си бърка в панталонките, а по едно време взе тениска на Маркос Йоренте и я запрати право в лицето на 23-годишния полузащитник.

"Ако смятате, че гледането на мачове от пейката е скучно, това e защото Марсело не е до вас", пишат в YouTube канала на El Día Después.

С голяма част от резервите си и без Кристиано Роналдо, Реал спечели срещу Малага с голове на Иско (29) и Каземиро (63), а в продължението Диего Ролан вкара почетното попадение за домакините.

В класирането все още действащият шампион на Испания заема 3-то място с 67 точки, лидерът Барселона е с 82, Атлетико Мадрид има 71 т.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/VuBZCCFJ6M8" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>