Трима от титулярните футболисти на Байерн Мюнхен може да пропуснат реванша от полуфиналите на Шампионската лига срещу Реал Мадрид на 1 май на "Сантиаго Бернабеу".

Ариен Робен, Джером Боатенг и Хави Мартинес получиха травми при снощното поражение на баварците с 1:2 в първия мач на "Алианц Арена". "Надяваме се контузията на Робен да не е сериозна. Джером има мускулна травма и почти сигурно няма да бъде на разположение за реванша. Хави получи тежък удар в главата, беше зашеметен и не чуваше добре. Ще изчакаме медицинските изследвания. Каквото и да стане, в Мадрид ще дадем всичко от себе си, за да заличим пасива от първия мач", заяви треньорът на германците Юп Хайнкес.

Робен беше заменен принудително заради травма на глезена още в осмата минута, а половин час по-късно и Боатенг напусна преждевременно заради разтежение в областта на аддукторите. Мартинес пък излезе от игра четвърт час преди края. С контузии в Байерн са още Мануел Нойер, Давид Алаба и Артуро Видал, като единствено австриецът има шансове да е готов за сблъсъка в Испания.