Кристиано Роналдо за пореден път заяви, че се чувства отлично в Реал, но все пак си остави и вратичка относно потенциалното си напускане. 

Португалецът коментира различни въпроси в популярно футболно предаване по местната Мега ТВ, като направи някои интересни изказвания. 

"Добре съм, не мога да се оплаквам. Биологично се чувствам на 23. Дали ще остана в Реал до 41 и ще повторя това, което съм казал преди? Щастлив съм, но има неща, които не зависят от мен" заяви суперзвездата. 

"В крайна сметка усещам любовта на моите съотборници в съблекалнята. Те знаят какъв съм и ние сме заедно в добри и лоши моменти. Наистина обаче не можеш да контролираш всичко. Като цяло се чувствам обичан в Мадрид и това е най-важното. Флорентино също показва това и се отнася много добре към мен" добави той. 

"Все още смятам, че Реал е най-добрият отбор в света. Дали ще дойде Неймар? Тук съм вече много години и всеки път се говори, че ще вземем 50 различни футболисти. Когато обаче дойде септември, ситуацията не е много различна, а когато излезем за финалите, тогава отборът е съставен от все едни и същи играчи" каза още Кристиано, който в друго интервю  коментира и предстоящия финал с Ливърпул в събота.

"Те ми напомнят за Реал отпреди години, тъй като играят бърз футбол и имат трима опасни играчи в нападение. Ние обаче сме мотивирани да спечелим отново трофея. Уважаваме противниците, но за мен Реал е по-добър. Аз се радвам, когато играя в такива срещи и вярвам, че ще се справим".