Голямата звезда на Реал Мадрид Кристиано Роналдо успокои феновете на тима, че ще остане и през следващия сезон. Както е известно, в събота и неделя португалецът на няколко пъти намекна, че ще си тръгне, тъй като има нещо, което е "преглъщал дълго време".

"Благодаря ви, че сте тук. Ние написахме история, благодарение на вас, защото винаги сте ни подкрепяли", дереше гърло Кристиано пред феновете на "белия балет" при снощния парад.

"Това е щастлив момент и ние сме много радостни. Да живее Мадрид! Благодаря ви. До следващата година", продължи носителят на Златната топка.

На виковете "Кристиано, остани", ибериецът отвърна с думите: "Какво мога да кажа на тези фенове, които ми дават всеки ден своята любов? Наистина се гордея да бъда в най-големия клуб в света. Благодаря за скандиранията, те са важни за мен".

"Много съм щастлив да бъда с тези играчи и треньори, които ми дават мотивация да ставам по-добър. Най-много обичам да печеля, а с тези момчета е възможно да спечелим Шампионската лига. Много ви благодаря", заяви още Роналдо.