Болшинството от фенове на Реал Мадрид предпочитат определено Килиан Мбапе да бъде новата голяма звезда на тима, вместо Неймар. Поне това показва анкета в сайта на вестник „АС“. 

Както е известно Кралския клуб е свързан и с двамата футболисти на ПСЖ, които в момента са с националните си отбори на световното първенство и имат сериозен принос за достигането им до 1/4финалите. 

Но докато Мбапе вдъхновява феновете на Франция със страхотната си скорост, то бразилецът дава и поводи да бъде критикуван заради честите си падания на земята и преиграване при единоборствата. 

Може би именно това е в основата и на резултата в допитването на испанското издание, според който 89,5% от участвалите са гласували за младия френски национал пред бившия нападател на Барселона. Общият брой на участниците не е никак малък – над 182 000, което също трябва да се вземе предвид. 

Мбапе се развихри срещу Аржентина с два гола и спечелена дузпа при успеха с 4:3 и сега се надява на подобно представяне и срещу Уругвай. Неймар и компания пък ще имат трудна задача срещу Белгия.