Уелската звезда на Реал Мадрид Гарет Бейл направи интересно изказване като заяви, че без Кристиано Роналдо столичани играят повече като отбор. 

„Различно е, когато не можеш да разчиташ на толкова голям играч. Това обаче ни кара да действаме по-задружно и повече като отбор. Работим просто по-единно в стремежа да постигнем добри резултати” заяви нападателят пред „Дейли Мейл”. 

Той бе запитан и кой е по-добър треньор между Зидан и Лопетеги, на което също последва любопитен отговор. „Не съм сигурен, че искам да отговоря на този въпрос. Все пак мога да кажа, че това, че Лопетеги знае английски помага, тъй като макар и да мога да говоря на испански, ми е трудно да навлизам в детайли, когато трябва”. 

Иначе той изрази отново недоволството си, че задната му ножица от финала в Шампионската лига срещу Ливърпул, бе пренебрегната и не бе номинирана за гол на миналия сезон, а дори не влезе и в топ 10 на кампанията. 

„Не мога да разбера как този гол не попадна в списъка. Искам да знам, кой номинира головете, тъй като явно иска да бъде уволнен. Иначе в момента, в който уцелих топката знаех, че съм направил добър удар. Действах инстинктивно и точно това ми помогна. Ако мислиш много нищо няма да се получи” обясни Бейл.