В Реал Мадрид се зарадваха, след като има голяма вероятност Иско и Марсело да се завърнат на терена още за мача срещу Леванте през уикенда. 

Атакуващият футболист бе опериран по спешност след възпаление на апендисит на 25 септември, но вече тренира с отбора и се очаква да запише участие в предстоящия двубой. 

Бразилският защитник пък пострада при загубата от Севиля с 0:3 на 26 септември, когато получи травма в прасеца на десния крак, но от понеделник също работи с останалите. 

Очаква се треньорът Юлен Лопетеги все пак да бъде внимателен, но има вероятност да им даде минути още срещу Леванте, за да натрупат ритъм и да играят повече срещу Виктория Пилзен в Шампионската лига следващия вторник. Голямата цел естествено остава да са на линия за дербито с Барселона на 28 октомври. 

Иско пропусна последните 4 срещи на състава, в които Реал допусна 3 поражения и направи равен, при това без да отбележи гол. Завръщането му, както и това на Марселона обаче, със сигурност ще дадат повече опции в нападение за поставения под напрежение Лопетеги.