Карим Бензема очаквано остана много доволен от победата над Виктория Пилзен и двата си гола срещу чехите, с които мина границата от 200 за Реал Мадрид. 

Французинът е 7-и в клубната ранглиста след легенди като Уго Санчес (208), Ференц Пушкаш (242), Карлос  Сантиляна (290), Алфредо ди Стефано (308), Раул (323) и Кристиано Роналдо (451) и иска да продължи да бележи. 

„Гордея се от постижението. Винаги се стремя да помагам на отбора и давам всичко от себе си, но понякога хората не разбират какво правя на терена. Невинаги успявам да вкарам, но по-важни са победите и отличията. Тези голове ми дават увереност и искам да продължа да бележа” коментира Бензема. 

„Един добър нападател обаче, не се измерва само по головете, които вкарва. Аз искам да бележа, но целта ми е и да подавам, да помагам в защита и да допринасям за добрите резултати на отбора с каквото мога. Щастлив съм, защото играхме добре и показахме как трябва да играе Реал. Знаехме, че няма да е лесно, но се справихме добре и запазихме суха мрежа” добави той. 

Неговите голове за Реал са разпредели по следния начин: 131 са в първенството, 47 в Шампионската лига, 17 за Купата на Краля, 3 на световното клубно първенство, 2 за Суперкупата на Испания и 1 за Суперкупата на УЕФА.