Носителят на Златната топка Лука Модрич разкри къде са най-големите проблеми на Реал Мадрид след поредното разочарование. 

Снощи Белите паднаха с 0:2 у дома от Реал Сосиедад и изостанаха на 10 точки от лидера Барселона, заемайки едва 5-а позиция в класирането на Ла Лига. 

„Може би най-големият ни проблем е в нападението и липсата на голове. Отново имахме много положения, но ги пропуснахме. Просто трябва да сме по-прецизни пред противниковата врата“ заяви хърватинът. 

„Освен това започваме лошо мачовете. Липсва ни концентрация и когато получим гол става много трудно. Това е нещо, което със сигурност трябва да се промени. Истината е, че много играчи са под най-доброто си ниво, на първо място аз. Трябва да поемем отговорност и да се подобрим както във физическо отношение, така и в психологическо“ добави той. 

„Няма смисъл да мислим за Барселона и другите отбори. Необходимо е да подобрим своето ниво на представяне. Треньорът върши отлична работа, но когато не вкарваме нямам как да постигнем резултатите, които искаме. Все пак ние сме тези, които сме на терена“ изтъкна Модрич. 

„Сега не е време за оправдания. Положението ни не е добро и трябва да говорим помежду си, за да намерим решение на проблемите. Боли ни. Дали ни трябват нови играчи? Това е нещо, което не зависи от мен. Има хора, които взимат тези решения“ добави още хърватинът.