Треньорът на Реал Мадрид Сантяго Солари обяви, че тимът му не е бил заплашен от елиминиране от Леганес за Кралската купа, но побърза да се изниже бързо пресконференцията. 

Наставникът остана пред репортерите в продължение точно на 3 минути и 10 секунди, както изчислиха от вестник „Марка” и бе изключително лаконичен в отговорите си. 

„Беше доста слаб мач, особено през първото полувреме. Ние обаче продължихме напред, а и не мисля, че бяхме застрашени от отпадане” заяви Солари след поражението с 0:1. 

„Дадохме минути на играчи, които се нуждаеха от тях. Понякога опитваш неща, които не се получават, така че е необходима промяна. Липсваше ни дълбочина и имахме проблеми, защото нямахме ясна идея в предни позиции” добави той. 

„Затова се надявам, че Бензема ще бъде на линия за уикенда, тъй като той е ключова фигура в нападението ни. Иско? Не мисля, че имам проблем с него” каза още Солари, след като бе запитан за състоянието на Карим, на когото предстои операция на ръката и за ситуацията около полузащитника, който пак отнесе сериозни освирквания.