Бъдещето на Марсело в Реал Мадрид е под въпрос, съобщава „Кадена Копе” и вчера бразилецът е имал среща с един от шефовете в клуба – Хосе Анхел Санчес. 

Защитникът не е във форма, играе все по-малко, а освен това бе обвинен и за неуспешните резултати в някои от последните мачове, което увеличи напрежението върху него. 

Твърди се, че Марсело е изразил недоволството си от ситуацията, в която се намира, а освен това счита, че е абсолютно несправедливо цялата вина при лош мач да се хвърля върху него, както бе след мача с Жирона в неделя. 

Ветеранът дори е говорил за евентуално напускане, въпреки че има договор  до 2022-а година. Малко вероятно обаче изглежда, че ще го изпълни, след като и Серхио Регилон играе толкова добре на неговата позиция. 

Без съмнение това е най-лошият му сезон в клуба и нищо чудно да се окаже и последният му на „Бернабеу”. Преди време се говореше, че интерес към него има от Ювентус, така че може би няма да е голяма изненада, ако отново се събере с добрия си приятел Кристиано Роналдо.