Скандалите в Реал Мадрид продължават след серията резултати, които ще оставят отбора без трофей през сезона. 

Испанските медии съобщават, че дори се е стигнало до скарване между капитана Серхио Рамос и президента Флорентино Перес след отпадането от Аякс в Шампионската лига. 

Босът очаквано бил бесен след 1:4 от холандците и обвинил играчите в липса на отдаденост, на отношение към мачовете и в това, че имат твърде много свободни дни. 

Тогава обаче Рамос не издържал и контраатакувал, като обвинил на свой ред президента и ръководството в лошо планиране. Защитникът изтъкнал продажбата на Кристиано Роналдо като голяма грешка, както и това, че на негово място не е взет достатъчно добър заметник. 

Освен това футболистът изразил недоволство от раздялата с играчи като Хамес, Данило, Пепе, Мората и Ковачич, които също не били заместени подобаващо. Съобщава се, че напрежението било доста голямо и Перес не останал никак доволен от реакцията на капитана. 

Вчера обаче, Рамос е събрал отбора на друга среща на клубната база, на която не са присъствали треньорите. Той е изискал отдаденост и професионализъм, както и спечелване на второто място в първенството и триумф във  всеки един мач до края на кампанията, въпреки че това едва ли ще компенсира разочароващото представяне през сезона. 

Освен това атакувал и Иско, който не се качи в клубния автобус след поражението от Аякс. Халфът така или иначе не е в плановете на треньора Солари, но поведението му било силно критикувано от Рамос.