Галерия

Звездата на ПСЖ Килиан Мбапе е заявил на Зинедин Зидан, че иска през лятото да премине в Реал Мадрид, съобщава El Chiringuito.

Изданието допълва, че френският национал ще обяви намерението си и на ръководството на "Принцовете", за да увеличи шансовете си за трансфер на "Сантяго Бернабеу". Сделката може да бъде от рекордните 280 милиона евро.

Не е изключено "Кралският клуб" да включи в нея Хамес Родригес и Иско, за да намали цената на 20-годишния нападател. Колумбиецът играе втори сезон под наем в Байерн, но едва ли ще остане в Мюнхен. Испанецът пък така и не успя да се превърне в ключова фигура за "белите".

Не е тайна, че лично президентът на Реал Флорентино Перес мечтае да види Мбапе на "Бернабеу". Предполага се, че именно с неговото име строителният предприемач е навил Зизу да се завърне начело на отбора.

Още един куп имена са свързвани с преминаване в Мадрид през лятото. Сред тях са звездите на Тотнъм Хари Кейн и Кристиан Ериксен и още много, които можете да видите в прикачената галерия.