Реал Мадрид ще бъде притиснат да прати Гарет Бейл под наем в Байерн Мюнхен, информира германският вестник "Тагесцайтунг".

Преди дни излезе информация, че "кралете" са готови да използват уелсеца като разменна монета в евентуална сделка за Неймар. Кариоката обаче е твърдо решен да се завърне в бившия си отбор Барселона, а Бейл е нежелан от треньора Зинедин Зидан.

Французинът е заявил на боса Флорентино Перес, че иска да разкара Гарет на всяка цена, защото не иска да го вижда повече в съблекалнята. Към момента обаче няма отбор, който е готов да пръсне солидна сума за закупуването на крилото.

Дори спряганият дълго време за следваща дестинация на британеца Манчестър Юнайтед не е готов да плати тлъста сума за правата му, макар да разполага с нужните средства.

Така опцията за пращане под наем изглежда най-вероятната пред "белия балет". Испанците са готови да направят компромис само за Байерн, тъй като босовете на двата клуба се намират в чудесни взаимоотношения и през последните години често правят изгодни и за двете страни сделки.

В момента Байерн спешно търси ново класно крило, защото клубът се раздели с двете легенди Франк Рибери и Ариен Робен. Формата на уелсеца спадна напоследък, но въпреки това той изглежда прекрасно временно решение за баварците.