Зинедин Зидан очаквано бе разочарован, след като Реал Мадрид не успя да победи Валядолид и стигна само до 1:1 на своя „Сантяго Бернабеу“. 

Белите поведоха късно в двубоя след гол на Бензема в 82-ата минута, но само 6 минути след това Сержи Гуардиола донесе точката на гостите. Според французина отборът му не е бил достатъчно стабилен, след като е повел късно в мача. 

„След 1:0 трябваше да действаме по-практично и по-спокойно, когато бяхме под натиск. Преди мача казах, че няма да бъде лесно и съперникът ще ни донесе проблеми. Трябваше да сме концентрирани през цялото време, но не бяхме и трябва да го приемем“ заяви Зидан. 

„Разочарован съм, тъй като до последно търсихме гола, постигнахме го късно в мача, но малко след това допуснахме изравняване. Със сигурност заслужавахме повече, особено предвид положенията ни през първото полувреме. Ако бяхме вкарали тогава, щеше бъде различно“ добави той. 

„Хамес игра добре. Смених го, защото получи удар и не исках да рискувам. Иначе се справи както трябва. Не мисля, че имаме проблеми в атака. Просто трябва да сме малко по-позитивни и уверени в ключовите моменти. Освен това сме в началото на сезона и все още ни липсва ритъм“ каза още Зидан.