Френският гранд ПСЖ е поставил важно условие за трансфера на Неймар в Реал Мадрид.

Според El Chiringuito, парижани настояват в сделката да бъде включен вратарят на "кралете" Тибо Куртоа. От "Сантяго Бернабеу" са предложили Кейлор Навас, но от ПСЖ са отговорили, че искат единствено белгийския национал. Освен това, Реал ще трябва да доплати и сериозна сума, за да вземе бразилската звезда.

По-рано беше съобщено, че ПСЖ иска в сделката да бъде включен Винисиус Жуниор. За него настоява спортният директор на "принцовете" Леонардо, но от Реал нямат намерения да се разделят с бразилската си перла.

Името на Неймар е свързвано и със завръщане в Барселона. Именно това е голямото желание на най-скъпия футболист в историята. Но то ще се осъществи трудно по финансови причини. Техничарят настоява да напусне "Парк де Пренс", тъй като не се чувства щастлив. Трансферният прозорец затваря на 2 септември, когато всичко трябва да е ясно. 

Неймар премина в ПСЖ преди две години, след като беше платена откупната му клауза от рекордните 222 млн. евро. През миналия сезон той имаше чести контузии и изигра едва 28 мача във всички турнири.

В тях вкара 23 гола и даде 13 асистенции. Договорът му с ПСЖ е до 30 юни 2022 г.