Спортният директор на ПСЖ Леонардо заяви, че се ядосва на информациите, които пращат Килиан Мбапе в Реал Мадрид.

Треньорът на "кралете" Зинедин Зидан вчера наля масло в огъня с думите, че нападателят винаги е мечтал да играе на "Сантяго Бернабеу".

От Париж не останаха безразлични. "Това ме дразни. Сега не е моментът да обсъждаме тази тема. Мбапе има договор с клуба за още 2,5 години. Не може да се говори за него все едно е играч на Реал Мадрид. Време е да се спре със спекулациите", сопна се Леонардо в интервю за RMC.

"Щастливи сме, че имаме играч като Килиан. Всеки отбор би искал да разполага с футболист от неговия ранг. Той е един от най-добрите в света, така че да не го закачаме", призова още шефът в ПСЖ.

В Испания предупреждават, че ако Реал иска Мбапе, не трябва да дразни ръководството на парижани. От "Парк де Пренс" вече доказаха, че не се огъват под натиск, след като през последните години не пуснаха Маркиньос и Марко Верати в Барселона.

Преговорите за двамата обтегнаха отношенията между клубовете и миналото лято ПСЖ направи сечено на Неймар и каталунците за завръщане на бразилеца на "Камп Ноу".