Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан остана много разочарован от загубата с 3:4 от Реал Сосиедад насред "Сантяго Бернабеу". По този начин "Кралете" изненадващо бяха елиминирани от 1/4-финалите за Купата на Краля.

Френската легенда заяви, че това е най-лошият му резултат начело на "белите". И това е логично, тъй като за първи път мадридчани допускат четири гола във вратата си под негово ръководство.

"Понякога има мачове, в които нищо не се получава. Старахме се до последно и не се отказахме да търсим обрата. Дори при 1:4 вярвахме, че можем да го постигнем. Остава ни само да поздравим съперника. Трябва да приемем загубата. През първото полувреме играхме зле и допуснахме много грешки. Реал Сосиедад пък игра много добре", заяви Зидан.

"Тъжно е, че отпадаме, но няма какво да направим. След няколко дни ни предстои нов мача и трябва да мислим за него. Дали това е най-лошият ми ден като треньор на Реал? Като игра – не, но като резултат – да. Не е приятно да получиш 4 гола на собствен терен, но в същото време съм сигурен, че не трябва да променяме нищо. Ще продължим да правим същите неща, както и досега. Ясно е, че в хода на сезона срещаме много силни противници и не можем винаги да побеждаваме. Реал Сосиедад заслужи успеха", добави легендата.