Реал Мадрид представи бразилеца Рейниер Жезус, който бе купен от Фламенго срещу 30 милиона евро и до края на сезона ще бъде част от втория тим на Кралете. 

18-годишният младок пристигна в испанската столица в събота, а в неделя бе на „Сантяго Бернабеу“ за мача между Белите и Селта завършил 2:2. 

Днес той застана пред медиите на стадиона заедно със семейството си и не скри сълзите си, докато гледаше видеото, с което клубът представи възможностите му. 

„Това е невероятно щастлив ден за мен, защото сбъдвам детската си мечта. Благодаря на семейството си, че е до мен в този изключителен момент. Искам да бъда част от историята на този голям клуб! Да живее Мадрид“ заяви Рейниер, който след това облече екипа и излезе на терена. 

„Ние не спираме да търсим футболисти, които утре ще бъдат сред най-големите. Днес пред вас застава точно такъв играч, който е готов да работи и да се раздава за клуба. Неговото идване при нас се дължи изцяло на качествата и уменията, които има. Добре дошъл Рейниер в новия си дом!“ каза президентът Флорентино Перес.