Спортният директор на Рома Мончи заяви, че Малком е вариант пред клуба, но до края на трансферния пазар всичко може да се случи. „Вълците“ са на път да продадат Алисон на Ливърпул за 75 млн. евро, а феновете на клуба не са особено щастливи от това.

„Мисля, че един спортен директор може да бъде много близо до феновете по отношение на мнението си. Понякога дори аз самият съм много голям фен, но трябва да бъдат взети тежки решения в името на клуба. Днес някой фенове може да са бесни, други не, но всички са щастливи, когато Рома печели. Това е моята работа, да сглобя възможно най-добрият отбор, който да прави феновете щастливи.

Но все пак Рим не е изграден за ден. Тук съм от 14 месеца, така че дайте ми малко време. Днес представяме Джъстин Клуйверт, което преди няколко месеца изглеждаше почти невъзможно. Хавиер Пасторе е тук. При него също нещата стояха така преди няколко месеца. Трансфер на Малком също бе шокиращ преди време, но днес ме питате за него и казвате, че има възможност.

Нека говорим за тези, които ще вземем, а не за Наинголан и Алисон. Това е моят телефон и на него получавам толкова много комплименти, не само за продажбите, но и за отбора, който сглобяваме.

Раджа напусна, той беше много силен и важен играч за нас. Алисон също. Но други много добри футболисти останаха, други бяха привлечени, а се очакват и още много. Има още месец до края на трансферния прозорец и имаме много поводи за надежди“, каза Мончи.