Нападателят на Рома Патрик Шик заяви, че той и съотборниците му са се прицелили към първото място в групата си в Шампионската лига, въпреки че в нея е Реал Мадрид. Другите противници на „вълците“ са ЦСКА Москва и Виктория Пилзен.

„Нямам търпение да дойдат тези мачове. След жребия се чух с Ян Копич от Виктория Пилзен. Но Рома вече игра с този отбор и ги познаваме добре. Ще бъде интересен мач. На това ниво не можеш да си избираш противник, защото няма как да избегнеш отбори като Реал, Барса и Манчестър сити. Няма много разлика между тях. Все пак си мисля, че Реал няма да е толкова силен, колкото в предишния сезон.

Роналдо вече не е там и съм любопитен да видя кой ще го замени. Нашата цел е да спечелим първото място в групата. Показахме, че можем да играем с най-добрите отбори, можем да вкарваме голове и това ни дава увереност преди мачовете с Реал“, каза Шик.

„След контузията и лошия опит от миналия сезон знаех, че ще се нуждая от добра подготовка, за да покажа на какво съм способен. Исках да бъда в топ кондиция за старта на сезона. Сега се чувствам добре и съм пределно мотивиран. В подготовката играх доста мачове, вкарах доста голове, което е голямата разлика от миналия сезон“, добави чешкият национал.