Сега е моментът да си подсигурите пътуване до Русия за световното първенство. Това заяви редакторът на Gol.bg Веселин Коларов в предаването "Бизнес старт" по Bloomberg TV Bulgaria с водещ Христо Николов.

"Това се дължи на сериозния срив на рублата. Голямата бира в момента струва горе-долу колкото по заведения в България – долар и 55 цента, което е около 2,55 лв.", заяви гостът.

Той разясни още, че от 18 април започва третият етап от продажбата на билети за мачовете. "Най-евтиният от четвърта категория струва 33 лева и е за груповата фаза. Най-скъпият пропуск за големия финал е 1700 лв. Те ще могат да се закупят до деня на финала – 15 юли, или до изчерпване на количествата. До момента са продадени близо 1,7 млн. входни талона", каза още Коларов.

Той добави, че всички, които искат да гледат мачове от Мондиала на живо, трябва да си направят паспорт на фена. "Това става в официалния сайт на ФИФА. Този документ е безплатен, нужен за пропусквателния режим на стадиона, осигурява безвизиво влизане на територията на Русия, безплатно пътуване със специални влакове между градовете домакини и безплатен транспорт в деня на мачовете", разясни Коларов.

Вижте тук видео с целия разговор!