Интер е 14 пъти по-скъп от Лудогорец. Това заяви редакторът на Gol.bg Веселин Коларов е предаването "Бизнес старт" по Bloomberg TV Bulgaria с водещ Христо Николов.

Жребият в Лига Европа отреди двата отбора да се срещнат един срещу друг на 1/16-финалите. Първият мач ще се играе на 20 февруари 2020 г. в Разград, реваншът на "Джузепе Меаца" е седмица по-късно.

"Най-скъпият футболист на Лудогорец е Сисиньо, който е оценен на 3,5 млн. евро. От другата страна това е Лаутаро Мартинес (80 млн. евро). "Нерадзурите" имат общо шест футболисти, които са по-скъпи от целия отбор на "орлите", заяви Коларов.

Той каза още, че на Ботуша са обърнали голямо внимание на собственика на Лудогорец Кирил Домусчиев. "Оцениха богатството му на 1 млрд. долара. В Италия припомниха още, че Аталанта купи Хосе Луис Паломино именно от Разград. Трансферът стана факт през 2017 г. и беше на стойност от 4 млн. евро", припомни гостът.

Интер е третият съперник от Серия "А" на Лудогорец в Европа. "През 2014 г. разградчани елиминираха драматично Лацио, а през 2018 г. отпаднаха от Милан без да отбележат гол. "Нерадзурите" пък са безгрешни срещу противници от България, отстранявали са Етър и ЦСКА", каза още той.

Очаквайте видео с целия разговор 

Таблици: Bloomberg TV Bulgaria