Най-добрият български професионален боксьор Кубрат Пулев направи любопитен коментар, след като подписа договор с легендарния промоутър Боб Аръм от "Топ Ранк".

"Щастлив съм, че ще работя с "Топ Ранк" и Боб Аръм, а сега ще започна да тренирам тук. Мисля, че имаме много, много голямо бъдеще заедно".

"След края на ерата "Кличко" в тежката категория е много, много интересно. Имаме петима-шестима топ боксьори и ще бъде много интересно, защото вече аз съм тук, аз тренирам тук в Щатите и ще се бия тук, а догодина ще опитам да стана световен шампион".

"Естествено, че и Джошуа, и Уайлдър, и Фюри са много добри бойци. Не Хюи Фюри, а Тайсън, защото Хюи го победих, а защо не скоро и Тайсън. Всички са добри бойци, но Уайлдър технически не е толкова добър и мисля, че съм по-добър", обобщи Кобрата.

"Благодаря на Боб Аръм, защото наистина боксьорите в тежка категория са обратно в играта и Боб промотира именно такива. Ние му предоставихме най-добрия европейски боксьор в категорията, най-техничния, официален претендент за титлата на IBF".

"Искаме да излезем на ринга срещу Антъни Джошуа и се надявам да стане в "Медисън Скуер Гардън" или "Т-Мобъл Арина". Те постоянно повтарят, че на "Уембли" са у дома си, но ние искаме да доведем най-големите сблъсъци в тежка категория в САЩ. А Супермен, който е до мен, ще се изправи пред това предизвикателство", коментира Ивайло Гоцев.