Тотнъм може да спечели Шампионската лига, вдъхнови се анализаторът на „Скай Спортс” Джейми Реднап след страхотния мач на тима снощи. 

Шпорите наваксаха два гола в Торино срещу Ювентус и стигнаха до 2:2, като можеха дори и да бият и това ги прави фаворити за реванша на „Уембли” на 7 март. 

„Дали могат да спечелят Шампионската лига? Абсолютно! Ливърпул и Тотнъм са опасни съперници, тъй като разполагат със специални играчи. Шпорите имат наистина много добър отбор. Впечатлен съм от Давинсон Санчес и универсалността в състава и съм изненадан, че нямат повече точки в първенството” заяви Реднап, който не спести похвалите си и отчете представянето на Кристиан Ериксен. 

„След този мач те са основен фаворит да продължат напред. Ювентус остава опасен, но Тотнъм разполага с качеството да нарани всеки един противник. Ериксен бе върховен в представянето си. Той има невероятна класа и прави играта да изглежда толкова лесна. За мен по отношение на техниката той е на едно ниво с Коутиньо. Винаги е способен да даде ключовото подаване и носи острота на отбора. Наистина специален играч. Той е Кевин де Бройне на Тотнъм” добави той.