Казват, че във футбола границите са минимални и потвърждението дойде вчера, когато Тотнъм надви Нюкасъл с 2:1 на „Сейнт Джеймсис Парк“. 

Лондончани определено имаха  сериозен късмет в двубоя, след като се оказа, че при първият им гол топката е преминала зад голлинията едва с 9 милиметра. 

Системата сигнализира и главният съдия призна попадението на Ян Вертонген, след чийто удар топката рикошира в напречната греда. Ако нямаше технология на голлинията обаче, голът едва ли щеше да бъде зачетен. 

Това обаче не бе единственият шанс за Шпорите в двубоя, след  като Свраките удариха 2 греди чрез Мо Диаме и Соломон Рондон, като при тези ситуации също бе на въпрос на милиметри дали ще има гол или не. 

Факт е, че равенството щеше да бъде по-справедливо, но този пък късметът бе с хората на Маурисио Почетино, което естествено знаят, че трябва да се подобрят, ако искат да останат в битката за топ 4. 

„Няма как Хари да бележи по 3 гола във всеки мач“ заяви босът на лондончани след сблъсъка и защити суперзвездата си, който не изглеждаше в най-добрата си форма по-малко от месец след световното първенство.