В Тотнъм са уверени, че новият им стадион ще бъде готов до Коледа. Това обяви треньорът Маурисио Почетино преди мача с Уотфорд за Купата на Лигата, който ще се играе в Милтън Кийнс.

„Да, вярвам, че преди края на годината ще играем у дома. Говоря често с Даниел (Леви) по въпроса и зная, че те работят усърдно, за да намерят решение. Смятам, че още преди Коледа ще можем да играем“ заяви аржентинецът. 

Счита се, че Шпорите са си поставили за цел да приемат Бърнли на 15 декември на новия „Уайт Харт Лейн“, след като откриването се отложи с 3 месеца заради неочаквани проблеми. Първоначално тимът трябваше да се върне у дома още този месец. 

„Да, съжаляваме, че се получи така, но трябва да покажем, че сме отдадени. Няма смисъл от приказки. Нужна е работа и съм сигурен, че нашите фенове разбират добре това, което се случва“ добави наставникът, който все още не е печелил трофей с лондончани. 

„Когато новият стадион е готов, в него ще има нова стая посветена на отличията ни, така че след това няма да имаме възможност за оправдания. Трябва да печелим купи. Няма смисъм да разполагаш с голяма къща, ако не можеш да внесеш мебелите в нея“ каза още Почетино.