Маурсио Почетино успокои феновете на Тотнъм като заяви, че мисли единствено за Шпорите и приема слуховете за нещо нормално във футбола. 

Аржентинецът веднага попадна сред предположенията за наследник на Жозе Моуриньо в Манчестър Юнайтед, като и Гари Невил заяви, че го счита за идеален за позицията. Той обаче обяви, че е отдаден на лондончани. 

„За почти 5 години откакто съм тук, чух много слухове за мен и позицията ми в Тотнъм. Няма обаче как да коментирам сега подобно нещо, но спекулациите са съвсем нормална част от работата на треньорите” заяви Поч преди утрешния сблъсък с Арсенал от 1/4финалите за Купата на Лигата. 

„Уважавам мнението на другите, независимо дали хората ме хвалят или не са съгласни с мен. В крайна сметка това е част от бизнеса. На мен не ми влиза в работата какво се случва в друг клуб. Концентриран съм да се справя по най-добрия начин тук. Предстои ни серия важни мачове, а и още утре ни очаква дерби, което е от голямо значение, така че мисля единствено за този двубой” добави специалистът. 

„Мога да пожелая само всичко най-хубаво на Моуриньо. Съжалявам за него, тъй като го познавам и сме в добри отношения. Той ми е приятел и е тъжно това, което се случи днес” изтъкна Поч по отношение на ситуацията в Ман Юнайтед.