Плановете на Тотнъм за зимния трансферен прозорец не са се променили след контузията на Хари Кейн. Това обяви треньорът Маурисио Почетино. 

Шпорите загубиха лидера си за около 7 седмици поради сериозна контузия в глезена, получено при единоборство с Виктор Линдельоф от Манчестър Юнайтед, но техният наставник приема спокойно случилото се, въпреки че и Хюн Мин Сон го няма. 

„Случилото се с Хари няма да промени нашите намерения през януари. Знаехме, че Сон ще играе за азиатската купа и сме готови да добавим качество към състава си независимо от състоянието на Кейн, но също така знаем, че ще е трудно да вземем играча, който искаме” заяви Почетино. 

„В крайна сметка това е шанс за останалите да играят повече, а и съм сигурен, че младите футболисти от академията ще покажат качествата си. Естествено знаем какво означава, когато Хари е на линия, но разполагаме с достатъчно сериозен отбор и неговата липса няма да бъде извинение. Сега ни предстоят мачове срещу Фулъм и Челси и трябва да подходим в тях със същата нагласа, а именно да се стремим към победа” добави треньорът на лондончани.