Тотнъм се готви за финала в Шампионската лига другата седмица, но в клуба мислят и за бъдещето и според английските медии тимът вече е набелязал двама от най-добрите играчи на Борнемут, за които е готов да плати 80 милиона паунда и да ги привлече. 

Шпорите са хвърлили око на голмайстора и английски национал Калъм Уилсън, както и на младока Дейвид Брукс, който е само на 21 години, но направи много силни мачове за Черешките. 

Президентът Даниел Леви е дал зелена светлина на Маурисио Почетино относно селекция през лятото, след като в предишните два трансферни прозореца лондончани не взеха нито един нов футболист

Уилсън направи силни сезони на южния бряг, където вкара 58 гола в 148 мача и това му донесе място в плановете на националния селекционер Гарет Саутгейт. Той бе спряган и за други от английските грандове, като Тотнъм се надява да го уреди за около 40-50 милиона лири. 

Цената на Брукс също няма да е ниска, защото Черешките го купиха за цели 15 милиона от Шефилд Юнайтед преди година, а със силни представяния той бе сред кандидатите за млад играч на сезона. Цената му обаче също няма да е ниска.