Голмайсторът на Тотнъм Хари Кейн остана много доволен от победата над Цървена Звезда с 5:0 в Шампионската лига, с която Тотнъм прекъсна серията си от 3 поредни срещи без успех. 

Нападателят вкара на два пъти за първия успех на Шпорите в турнира през сезона и се надява, че и срещу лидера Ливърпул в неделя лондончани ще се представят на добро ниво. 

„Точно от подобен мач имахме нужда. Представихме се страхотно и играхме с много енергия. Вкарахме много голове, а в същото време не допуснахме нито един. Бяхме почти перфектни, но това бе мач, който очаквахме да спечелим, така че не трябва да спираме дотук” заяви Кейн. 

„В неделя ни предстои труден сблъсък, така че се надявам да пренесем момента от този мач и на „Анфийлд”. Във Висшата лига имаме много да наваксваме, така че за да имаме шанс трябва да се представим така, както го направихме във вторник” добави той. 

„В големите първенства разликата между победата и загубата е минимална и може би през този сезон на нас ни липсва и малко късмет. Трябва обаче да преодолеем тези проблеми и такива представяния ще ни помогнат, но важното е какво ще се случи в следващия двубой” каза още Кейн.