От ръководството на ЦСКА-София разкриха, че хърватинът Тончи Кукоч сам се е молил за трансфер на „Армията" през лятото. Ексцентричният защитник не се е поколебал да изпрати sms на мениджъра Стойчо Стоилов, с който горещо го приканва да го ангажира.

„Здравей, сеньор Стоилов. Искам да говоря с вас. Искам да се върна отново в ЦСКА. След година със сигурност ще ме продадете за един милион. Моля ви, когато имате две минути, да ми отговорите. Благодаря ви!, пише на Стойчо хърватският защитник, който в момента е футболист на италианския Комо.

По това време самият Кукоч се хвалеше, че неговият агент лично води преговори с Гриша Ганчев. След като не са го потърсили обаче Тончи Кукоч е обърнал плочата и започна остро да критикува „червените".

Той обвини това ръководство на ЦСКА-София за смъртта на автентичния клуб, след като бе обявен фалитът на дружеството. „Спиш ли спокойно, г-н Ганчев?", написа хърватинът във Фейсбук преди два дни, намеквайки за разрушението на стария тим и колебливата игра през този сезон.