Треньорът на Славия Златомир Загорчич не скри разочарованието си след отпадането на "белите" след 2:3 срещу Хайдук във втори квалификационен кръг на Лига Европа

"Опит не ни достигна. Не искам да говоря за съдийството, имаше грешки в ущърб и на двата отбора. Ние сме виновни, защото изпуснахме трети гол и мачът тръгваше в друга посока.

Надяваме се да се развиваме и догодина отново да сме в евротурнирите. Ние сме обикновен отбор, не сме проспали първото полувреме. Знаехме всички какво да правим при отбелязване на първи гол и при инкасиране. 

Съдията не свири фаул в наша полза при първия гол, а после същото го свири при наша така - това направи разликата в мача. Няма разлика в класите чак толкова голяма, в Хърватия първенството е малко по-силно, Хайдук имат по-тежки мачове.

Ние обаче сме доволни да се развиваме, ние сме си един български отбор и искаме да се покажем срещу отборите от Европа. И в България има отбори, които играят добър футбол и се развиват. Ако продължаваме така, някой ден ще настинем западните", каза Загорчич.