Кипър - България, среща от Лига С, Група 3 на Лигата на нациите, стадион "GSP", Никозия. 21:45 часа. Пряко в Gol.bg.

Вероятните състави на двата отбора: 

КИПЪР: Панати, Йоану, Лаифис, Меркис, Артиматас, Макрис, Шийл, Русиас, Авраам, Маргаса и Сотириу

БЪЛГАРИЯ: Петков, Стр. Попов, Бодуров, Чорбаджийски, Занев, Славчев, Костадинов, Димитров, Ив. Попов, Неделев и Делев

Прогноза на Gol.bg:
Победата е жизненоважна за родните национали, тъй като те все още имат шансове за първото място в групата и то немалки, но това минава през победи в останалите срещи и при издънки на Норвегия в някой от мачовете. 

В предишната среща между родните "лъвове" и Кипър нашите момчета победиха с 2:1 след обрат на Националния стадион "Васил Левски", а сега ще гонят нова победа над тима от Острова на Афродита.

За съжаление на Петър Хубчев аут са Десподов и Пламен Илиев, които селекционерът на родните национали обяви за двамата най-добри играчи на тима в момента що се касае до тяхната форма към днешна дата.

Очаква се Георги Петков да застане на вратата на България, а Спас Делев да води атаката на отбора. 

В състава на Кипър Василиу е контузен, а Кастанос и Деметриу са наказани, като и тримата няма да играят днес, но въпреки това домакините разполагат с други футболисти от добро качество, които могат да ги заменят.

Преди този мач Норвегия и България делят първото място в групата с по 9 точки, но скандинавците заемат лидерската позиция. 

Нашата прогноза в този мач е успех с 1:0 за нашите момчета, тъй като българите се намират в страхотно състояние и от четирите си мача в групата постигнаха три победи на своята сметка. 

Прогноза: Кипър - България 0:1