Мнение на български национали след равенството 1:1 срещу Кипър в Никозия в срещата от предпоследния пети кръг в група 3 на дивизия "С" в турнира на УЕФА Лига на нациите:

Ивелин Попов: "Бяхме доста афектирани след края на мача. От доста години това беше един от най-добрите ни мачове, с толкова положения, с такова отношение от всички и на терена, и на скамейката. Видя се, че този отбор има възможности. Показахме желание и хъс, но трябва да добавим още някои неща. Срещу Словения всичко може да се случи. Ако Кипър се защитава срещу Норвегия така, както срещу нас, всичко е възможно".

Стархил Попов: "Играхме добре. Не си спомням друг мач, в който да сме имали толкова положения. Имаше поне още една чиста дузпа. Може би ако я беше свирил по-рано, резултатът щеше да бъде друг. Два пъти топката се разхождаше по голлинията. В останалите мачове взети заедно нямахме толкова положения. Липса на шанс, не мога да кажа, че с нещо сме били зле. В момента разочарованието е по-голямо, защото заслужавахме да победим. Дай Боже да сме си запазили головете за мача със Словения в понеделник. Норвегия ни води с един гол, така че ще ни трябва".

Николай Димитров: "С оглед на играта, поне отвътре, смятам, че това беше един от добрите мачове на нашия отбор. Трябваше да вкараме повече от тях, но има и такива срещи, топката не влиза. А и техният вратар извади доста положения".

Георги Костадинов: "Доста тежък мач. Не започвахме по най-добрия начин, но след това контролирахме играта изцяло, създадохме доста положения и сме много разочаровани, че не спечелихме мача. След 25-ата минута играхме много силно, но за жалост този път късметът не беше с нас. Сигурен съм, че този отбор го чака едно светло бъдеще".