Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино бе на седмото небе след ремито срещу Барселона, което се оказа достатъчно на неговия тим, за да продължи на директните елиминации в Шампионската лига.

"Шпорите" бяха облагодетелствани от издънката на Интер, чийто тим не успя да победи у дома ПСВ Айндховен и в крайна сметка отборът от английската столица успя да се класира за 1/8-финалите на турнира. 

"Спомням си, че след резултата в Айндховен никой не вярваше в нас", обяви Почетино на пресконференцията слд мача.

"Много сме щастливи, както за нас, така и за нашите фенове. Това е нещо голямо за клуба. За нас е привилегия да имаме възможността да играем на 1/8-финалите в Шампионската лига", добави още специалистът.

"Не мисля толкова много за някакви лични постижения или цели, спокоен съм в това отношение. Радвам се за отбора ми. Ще трябва обаче да се подготвим и за следващия мач в турнира, тъй като и това ще бъде една голяма битка, макар че има много време дотогава". 

"Класирането ни за тази фаза беше като мисия невъзможна, но ние го направихме и преминахме групите. Борихме се здраво с Барса, не ни беше лесно, но взехме това, което ни трябваше".