Бруно Акрапович не бе уволнен като старши треньор на Локомотив след вчерашната срамна загуба от Септември с 0:2.

Президентът на клуба Христо Крушарски събра на спешна среща след мача съветниците Александър Станков и Чавдар Цветков заедно Христо Бонев. След близо час съвещание карето напусна Лаута, но никой от тях не пожела да каже нищо, пише "Марица".

Направи впечатление, че за първи път Крушарски не застана открито в защита на Акрапович, при който черно-белите записаха най-трагичните посещения на официални мачове. Не повече от 220 души бяха на Лаута въпреки добрият старт с равен срещу Левски на "Герена".

Самият Бруно Акрапович не изневери на нрава си и обяви, че оставал да се бори. Дори и той обаче призна, че вече отборът му няма шанс за първата шестица. Не е изключено обаче днес босненеца да бъде уволнен и при гостуването на Етър в неделя тимът да бъде воден от друг треньор.

Междувременно фенските страници в социалните мрежи избухнаха остро срещу Бруно Акрапович и клубното ръководство. Най-нежното обръщение към Акрапович бе "физкултурник". Доста от феновете се усъмниха, че и в трите селекции, които направи, откакто пое Локо, са откровено комисионерски.