Футболистите и треньорите на Славия няма да дават изявления и интервюта пред медиите до мача срещу Левски, потвърдиха от клуба. 

"Белите" играят със "сините" на 3 март от 17.30 часа на стадион "Васил Левски". До двубоя от 24-ия кръг в Първа лига отборът, воден от Златомир Загорчич, ще се подготвя на стадион "Славия". 

Последният с изявление от Славия бе Радослав Кирилов. Той се надява "белите" да изиграят без напрежение предстоящия двубой. Крилото има 3 гола в 3 мача с екипа на "белите", които са в серия от две поредни победи.

"Не трябва да се страхуваме, трябва да бъдем освободени и да изиграем мача по най-добрия начин. Ще играем без никакво притеснение. Победите помагат, успяхме да спечелим два поредни мача. Придобиваме увереност и самочувствие, но не сме направили нещо кой знае какво. Отборът е готов за мача срещу Левски, ще се раздадем максимално и се надявам да измъкнем нещо. По-приятно би било да играем на нашия стадион, но такава е ситуацията", заяви Кирилов на пресконференция.

Той се надява на спечелване максимален брой точки в оставащите три срещи до края на редовния сезон в шампионата. 

"Нямаме поставени конкретни цели, но нивото в тима е доста добро. Разполагаме с добри футболисти. Трябва да вземем максимален брой точки от следващите три мача, за да влезем по най-добрия начин в плейофите.В отбора се работи спокойно. Момчетата ме приеха добре, чувствам се добре и играя с наслада. Забавлявам се, няма излишно напрежение в мен и нещата се получават", заяви Кирилов на пресконференция.