Мнения след мача от 26-ия кръг в Първа лига между Витоша (Бистрица) и Локомотив (Пловдив), завършил 0:3:

Росен Кирилов, треньор на Локомотив (Пловдив): Не е реален резултата, защото през първото полувреме играхме много добре, дори и след изгонването на Мишо Милчев организирахме много остри контри. През второто полувреме при това тежко време и с 10 човека, загубихме концентрация при една ситуация и допуснахме гол".

"А вторият и третият гол, които допуснахме, мога да ги нарека абсолютен подарък. Загубихме двама основни играчи рано-рано. На първо четене не е никакъв червен картон, защото Аралица не може да играе с топката, а двамата футболисти се удариха рамо в рамо".

"Имам претенции и към нарушение срещу Ивайло Лазаров, стори ми се чиста дузпа, но не съм я гледал ситуацията на видеозапис. Трудно можем да коментираме какво можеше да се постигне, но рано ни изгониха човек. Въпреки това бяхме се затворили добре и до гола за 0:1 те имаха само една ситуация с участието на Димитър Илиев. Но с напредването на мача играчите почнаха да се изморяват".

"В групата ни в плейофите основният ни конкурент е Ботев Враца. За съжаление днес не успяхме да скъсим дистанцията, но има два директни мача, така че ще се борим до край за 2-ата позиция в тази група". В група А на втората фаза начело е Етър ВТ с 37 точки, пред Ботев (Враца) с 31, Витоша (Бистрица) с 25 и Верея с 6.