Още по темата

 

Нов случай на целувка между репортер и спортист, но този път в Белгия. Действието се разви след края на Обиколката на Фландрия, пише btvnovinite.bg. Журналистка прави интервю с местния колоездач Стайн Стеелс. В края на разговора им репортерката опитва да целуне спортиста по бузата от благодарност, но в този момент той решава да направи същото и устните им се срещат. 

Двамата остават изненадани от случилото се, отдръпват се, но в крайна сметка приемат целувката с усмивка.

В "Инстаграм" 34-годишната журналистка пусна въпросното клипче и под него написа с чувство за хумор: "Скъпи, мога да обясня всичко". А малко след това Стеелс коментира под видеото в своя профил в една от социалните мрежи: "Нека не си губим излишно времето. Казвай колко пари ще ми вземеш".

Интересното е, че Стеелс се представя изключително слабо в състезанието, завършвайки на 110-о място, но заради случката става по-популярен дори от призьорите.

Белгийските медии нарекоха целувката "Синдромът Пулев", свързвайки случая с тази, която българският боксьор Кубрат Пулев отправи на репортерката Дженифър Равало, по-известна като Кралицата на голото суши, след победата си над Богдан Дину в Коста Меса.