Ексцентричният собственик на Локомотив Пловдив Христо Крушарски и неговия съветник в клуба Чавдар Цветков приеха поканата на боса на Славия Венцеслав Стефанов да ръководят следващия мач между двата тима.

Крушарски и Цветков се появиха на стадиона в „Овча купел” в съдийски екипи и пожелаха да говорят пред камерата на Diema Sport.

Разбира се, става дума за закачка между собствениците на Локо Пловдив и Славия. Крушарски дори се пошегува, че ще покаже жълт картон на Стефанов, а ако продължи с провиненията дори ще го изгони.

„Само вие ли не сте разбрали какъв е поводът? Имаме покана специално за този мач ние с Цветков да свирим мача. Той ще бяга от двете страни, аз ще бъда само в центъра”, сподели Крушарски.

„Каква умисъл да има, бе хора? Дайте да се веселим. Сега като се кача горе ще му покажа жълт картон, а ако продължава да ми говори така, ще му вдигна и червен. Всичко е въпрос на отношение. Съдиите да си свирят добре мачовете, ние да се веселим. Всичко е в интерес на играта. Не става дума само да дрънкаме празни чинии”, продължи босът на „смърфовете”.