Треньорът на Етър Росен Кирилов беше афектиран след загубата с 0:4 от ЦСКА.

Специалистът е на мнение, че поражението не е заслужено и изгонването на Здравко Илиев за втори жълт картон се е оказало решаващо. Според Кирилов решенията на главния съдия Ивайло Стоянов са повлияли на изхода от двубоя. "Причина за поражението основно е червеният картон и ситуациите, които пропуснахме. На полувремето, ако някой ми беше казал, че ще го загубим с 0:4, щях да го обявя за абсолютно луд, но това е футболът. Трябваше да отбележим днес. Всичко вървеше по план, но после се объркаха нещата", коментира Кирилов.

"Първият жълт картон не съществуваше за мен. Не може на един отбор, който да заслужава да спечели, така да му отрежеш главата. До 15-ата минута съдията ни нашари с жълти картони. Играехме по-добре и не се виждаше как ЦСКА ще вкара гол. От сега нататък ще се опитаме да вземем повече точки. Можеше да сме няколко позиции по-нагоре, но изпуснахме много мачове. Имахме и доста контузени - това повлия зверски", продължи треньорът на Етър. 

"До червения картон стояхме много добре и мисля, че щяхме да имаме още ситуации. Не заслужавахме такъв резултат. Ще подобряваме играта си и на никого няма да му е лесно срещу нас", каза Кирилов.

"Какво да очаквам от следващия мач - гостуването на Левски? Играем с другия голям гранд и пак ще е тежко. Ще опитаме да ги затрудним и да вземем точки. Ще се опитаме да направим добър мач и да спечелим. Въпреки че играем на "Герена", ще искаме да бием. Не мога да разделя домакинствата от гостуванията ни, тъй като последните два месеца имахме половин отбор контузени хора и о