Етър изигра поредния си безобразен мач в професионалния футбол, след като не показа абсолютно нищо хубаво срещу Славия и допусна тежка загуба с 0:2 на своя "Ивайло".

От отбора, който бе изграден от Красимир Балъков през миналия сезон и който караше доста от добрите отбори у нас да се съобразяват с него, няма дори и спомен.

Ситуацията в тима днес е меко казано плачевна, а треньорът Росен Кирилов вероятно за пореден път няма да подаде оставката си. 

Младият специалист направи някои добри неща начело на Витоша (Бистрица), но истината е, че за треньор с толкова оскъден опит Етър (Велико Търново) е прекалено голяма хапка и той трябва да го разбере по най-бързия начин.

Лошите резултати на отбора имат и други последици за тима от Велико Търново, които ако не се спрат могат да бъдат пагубни за "болярите".

Доста от феновете се отдръпнаха и не посещават мачове на тима, тъй като определено са разочаровани от слабото представяне на тима и липсата на промяна, а силният човек Александър Нанков си депозира оставката от управителния съвет.

По представянето на тима ясно си личи, че очевидно и някои от играчите са загубили всякаква увереност и едва ли могат да покажат повече под ръководството на Кирилов.

Още по-жалкото е, че всяка следваща седмица за славния някога роден тим става все по-тежка и по-тежка, а оправданията с контузени футболисти и прочие от страна на треньора не спират и не спират.

Нищо против Росен Кирилов, но Етър не е училище за млади треньори и понякога сам трябва да си дадеш сметка, че безсилието ти е стигнало крайната точка.....

Росен Андреев, Gol.bg