Емоциите взеха връх, след като тенисистите ни победиха Великобритания в мача от група "С" на АТP Cup. Григор Димитров обяви, че Алекс Лазаров е героят на вечерта, а младокът призна, че е било удоволствие да играе рамо до рамо с Гришо. 

"Загубих дъха си, нямам глас. Нищо обаче нямаше да е възможно без Григор. Невероятно е да споделя корта с него, щастлив съм от представянето си. Не съм играл такива мачове. Невероятно е да го видя в действие, а след това да играе с мен", призна Лазаров. 
 
Гришо пък от своя страна заяви, че по-важни от побадата са емоциите на момчетата от отбора, които са доказателство за българския дух. 
 
"Отборната надпревара винаги е специален момент за всеки играч. Растейки, за мен е било много важно да усетя подобни емоции рано в своята кариера. Когато бях на техните години, емоциите бяха невероятни. Аз съм професионалист вече от 10-11 години, но тези емоции не дават да остарееш. Вижте, тези момчета плачат, това е нещото, което търся. Победата си е победа, но това е, което търся!", завърши Димитров.