Ботев Пловдив представи официално новия си треньор Велислав Вуцов. "Благодаря на ръководството на Ботев, че ми гласува доверие и ме покани, макар и в труден за клуба момент".

"Живея в България и съм запознат с българската действителност. В България има няколко символа и това са Левски, ЦСКА, Ботев Пловдив, Черно море" заяви Вуцов на представянето си.

Той поясни, че съжалява за временно прекратения голям проект в "жълто-черния" клуб. "Наложи се промяна на един уникален проект, който беше замислен".

"Много съжалявам, че този голям проект, който тръгна да се създава, отиде на по-заден план. Надявам се и му стискам палци, знаете за кого говоря, за г-н Василев".

"Дано да се върне и реализира проекта. Знаете, че в клуба има доста скъпи футболисти и ръководството си е направило отчет. Ботев е име, марка. Има най-важното нещо - история и феноменална публика".

"До края на седмицата ще има пълна яснота за това кой остава. На всички е ясно, че трудно ще се борим за титла. Няма да се борим и за оставане".

"Целта ни е първата осмица. Има добри млади играчи. Ще им дадем шанс по някакъв начин", каза още Вуцов, цитиран от БТА.