ЦСКА се върна към победния път и стигна до успех с 1:0 над Берое в мач от 15-ия кръг на "А" група, който се игра на стадион "Българска армия".

След този мач "Червените" са 3-и в класирането с актив от 29 точки, като тимът е на 5 точки от лидерите Литекс и Лудогорец.

Единственото попадение вкара Морейра в 28-ата минута. Мартин Петров пък дебютира повторно за тима, като влезе на терена като резерва в 63-ата минута на мястото на голмайстора Морейра.

Той дори можеше да вкара попадение, но изпусна добра ситуация. Успехът на тима обаче бе помрачен от контузията на Неманя Милисавлевич, който получи травма, която може да е и тежка, предвид факта, че не успя сам да напусне терена.
 



Мачът започна със спокойно темпо през първите няколко минути, като първото по-опасно положение бе за гостите. В 10-ата минута Караджов изчисти една топка в предни позиции и се получи извеждащо подаване към Венци Христов, но Черни успя да изпревари нападателя и да предотврати той да излезе сам срещу него.

Две минути след това Фо-Поре центрира в наказателното поле на заралии, а Морейра бе оставен непокрит, но в последния момент противников футболист се намеси и му попречи да засече топката.

Постепенно ЦСКА наложи по-траен контрол върху топката. В 23-ата минута Гъргоров центрира остро от фаул, а Менди бе непокрит на перфектна позиция, но се размина с топката.

Минута след това Морейра бе изведен от Бадема и отправи удар от 6-7 метра по диагонала, но шутът му бе блокиран. 

В 28-ата минута все пак ЦСКА стигна до попадение, дело на Морейра. Милисавлевич надбяга Пенев и влезе в наказателното поле, след което върна топката към точката за дузпата, а неговият съотборник с шпагат я насочи към долния десен ъгъл.

Няколко минути след това ЦСКА вкара и втори гол, но той бе отменен заради засада. В 34-ата минута Морейра бе изведен сам срещу вратаря и реализира, но в ситуацията имаше засада.

В 41-ата минута Мартинс пък пробва да шутира от около 25 метра, а Янчев с шпагат спря топката, след което Черни я улови.

До края на полувремето не се създаде нищо кой знае колко опасно и резултатът се запази до почивката.

Второто полувреме започна с интересна ситуация за гостите и при малко повече късмет те можеха да изравнят в 49-ата минута.

Елиаш бе намерен от Христов на точката за дузпата, но мощният му удар не намери очертанията на вратата.

В следващите минути не се стигна до нищо интересно пред двете врати.

В 58-ата минута Милисавлевич се подигра с противников футболист и намери Чочев, който от 12-13 метра стреля право във вратаря, но Караджов успя някак си да спаси удара му.

Минута след това стражът на гостите бе принуден да спасява и добро положение на Марсиньо, но ударът на бразилеца бе далеч по-безопасен.

В 63-ата минута на терена се появи Мартин Петров, който преди ден-два подписа с ЦСКА. Той бе бурно аплодиран от публиката.

Две минути след това Менди изрита топката, но Мартин Петров можеше да я настигне, но бе изпреварен от Караджов.

В 68-ата минута пък новото попълнение на ЦСКА можеше да се разпише. Марсиньо намери крилото на 15 метра от вратата, но ударът на Петров премина точно до дясната греда.

Няколко минути след това Марсиньо направи фрапантен пропуск. Той открадна топката от Стойчев и от 3-4 метра прати кълбото високо в небесата, след като заложи на силата. До края не се стигна до повече голове.

ЦСКА - БЕРОЕ 1:0
1:0 Морейра 28'

ЦСКА: Черни, Василев, Менди, Попов, Фо-Поре, Янчев, Чочев, Милисавлевич (88 - Косоко), Марсиньо (79 - Хауърд), Гъргоров, Морейра (63 - Петров) 

БЕРОЕ: Караджов, Стойчев, Иванов, Андонов, В. Христов, Крумов, Елиаш (61 - Зехиров), Джоман, Пенев, Каядо, Мартинс (66 - Ронкато)