Шефът на Локомотив Пловдив Коко Динев взе решение един лев от всеки закупен билет за домакинските срещи на отбора да отива във фонд за построяването на новата Трибуна Бесика. Инициативата влиза в сила още от двубоя на черно-белите срещу Черно море. Срещата е днес от 18,00 часа на "Лаута".

Това всъщност е само част от плануваните от клуба инициативи за събиране на средства за бъдещата фенска трибуна. Освен това продължава да бъде в сила споразумението между Локомотив и бензиностанции „Газпром”.

Всеки един привърженик, който днес ще подкрепи отбора от трибуните, ще получи със своя билет и талон с отстъпка в бензиностанции „Газпром”.

В същото време треньорът на Локомотив Александър Станков определи група от 19 футболисти за мача срещу Черно море

Двубоят от 17-ия кръг на „А” група е от 18,00 часа на Лаута. В последния момент един от играчите ще отпадне от официалния тимов лист за срещата.

Ето пълната група от 19 футболисти на Локо: Йордан Господинов, Кирил Акалски, Асен Георгиев, Диего Фераресо, Александър Тунчев, Йордан Тодоров, Аймен Белаид, Руслан Куанг, Валери Георгиев, Аласан Н’Дайе, Стелиос Илиадис, Дани Кики, Тижани Белаид, Станислав Маламов, Здравко Лазаров, Георги Стефанов, Мартин Камбуров, Александър Якимов, Крис Гади.